warning: Creating default object from empty value in /home/nacesi/domains/vuhred.net/public_html/modules/taxonomy/taxonomy.module on line 1364.

Ozna─Źena pot Vuhred - Jan┼żevski vrh - Lehen

V sredi┼í─Źu Vuhreda na nadmorski vi┼íini 340 m je na orehu na desni strani ceste pod gosti┼í─Źem Marka─Ź smerna tabla, ki ozna─Źuje za─Źetek poti proti Jan┼żevskem vrhu. Tabla nam ka┼że smer levo proti gasilskemu domu in vle─Źnici Vuhred. Pri vle─Źnici pre─Źkamo progo in se za─Źnemo strmo vzpenjati proti kmetiji Barnik (753 mnv), kar je tudi najve─Źji vzpon na celotni poti.  PREBERI VE─î »

Zbiranje starega ┼żeleza in ostalih kovinskih odpadkov

Kje: Vuhred, pri gasilskem domu, Vuhred 84, 2365 Vuhred
Kdaj: 08.04.2013 ob 14:00 - 31.05.2013 do 18:00
Organizator: Prostovoljno gasilsko dru┼ítvo Vuhred  PREBERI VE─î »

Tekmovanje v lovu rib s plovcem za pokal Vuhreda (2011)

V za─Źetku meseca oktobra sva se s Toma┼żem Erjavcem odlo─Źila ,da bi organizirala prvi pokal Vuhreda v lovu rib s plovcem.  PREBERI VE─î »

Potovanje po Nepalu in Tibetu (potopis)

Krajevna skupnost Vuhred je v sodelovanju z ┼żupnijskim uradom organizirala predavanja Marije Ren─Źelj, ki je zbranim opisala svoje dogodvi┼í─Źine in izku┼ínje s potovanja po Nepalu in Tibetu. Na za─Źetku je zbrane pozdravila predsednica KS Vuhred Metka Erjavec, po predavanju pa je nekaj besed spregovoril tudi vuhre┼íki ┼żupnik Ivan Rojnik.  PREBERI VE─î »

Dogajanje ob krajevnem prazniku 2009

S precej┼ínjo zamudo smo objavili povzetek dogajanja v Vuhredu ob krajevnem prazniku lansko leto. ─îlanke smo naknadno ─Źasovno uvrstili na pravo mesto, najdete jih na spodnjih povezavah:  PREBERI VE─î »

Program prireditev v letu 2010

Tudi letos smo krajani Vuhreda v po┼ítne nabiralnike prejeli predvideni program prireditev v novem letu 2010.  PREBERI VE─î »

Smu─Źi┼í─Źe Vuhred

Smu─Źi┼í─Źe Vuhred je nekaj dni nazaj pri─Źelo z obratovanjem. Smuka bo predvidoma potekala vsak dan v tednu od 16.00 do 20.00, dokler bodo vremenske razmere to dopu┼í─Źale.  PREBERI VE─î »

Vuhred.net na FACEBOOK-u

V ┼żelji, da bi na┼ío spletno stran obiskalo ─Źimve─Ź ljudi, smo se priklju─Źili socialni mre┼żi Facebook. Brezpla─Źen dostop do strani (www.facebook.com) omogo─Źa uporabnikom, da se pove┼żejo in tako la┼żje komunicirajo z ostalimi ljudmi. Spletna stran ima po celem svetu ve─Ź kot 150 milijonov aktivnih uporabnikov.  PREBERI VE─î »

Pustni karneval Vuhred 2010

┬á Tradicionalen "Vuher┼íki pustni karneval" se je tudi letos odvijal na ustaljeni lokaciji na igri┼í─Źu ob cerkvi. Nekaj ─Źez 14. uro je na oder prikorakala ─Źistilka Fata iz vsem znane slovenske nadaljevanke TV Dober dan in zbrane med drugim nasmejala z zna─Źilnim naglasom.  PREBERI VE─î »

vuhred.net © 2008 - 2014 O strani - O avtorju