Športno Društvo Vuhred

Športno društvo Vuhred se lahko predstavi s svojo 35. obletnico obstoja. Društvo je zelo aktivno in delovno na različnih področjih telesne kulture. Imamo več različnih sekcij : namizni tenis, košarka, nogomet, tenis, odbojka, smučanje.


Igrišče v Vuhredu


V središču Vuhreda imamo novo večnamensko dvorano, katero tudi s pridom izkoriščamo. Koristimo jo za igranje namiznega tenisa, badmintona, odbojke in košarke. V zimskih mesecih se lahko sproščamo po vlečnici Vuhred, katere ime je Bela snežinka. Smučišče je dobro urejeno in spada med srednje težka smučišča. Opremljeno je z dvema snežnima topovoma, teptalnim strojem in motornimi sanmi. Vsi obiskovalci se lahko tudi pogrejejo v notranjosti utice Bela snežinka.


Vlečnica Bela Snežinka


Pri vseh teh projektih nam je pomagala občina Radlje ob Dravi, zato se ob tej priložnosti občini lahko še enkrat zahvalimo.


Večnamenska dvorana v Vuhredu


Kot lahko sami ugotovite lahko v Vuhredu vsak najde svoj način telesne kulture v različnih dejavnostih, ki so na voljo. Omeniti velja tudi to, da je v poletnih mesecih igrišče zelo obiskano.

tajništvo ŠD vuhred


Povezave :

Stran medobčinske lige malega nogometa

vuhred.net © 2008 - 2014 O strani - O avtorju