Vuhred.net na FACEBOOK-u

V ┼żelji, da bi na┼ío spletno stran obiskalo ─Źimve─Ź ljudi, smo se priklju─Źili socialni mre┼żi Facebook. Brezpla─Źen dostop do strani (www.facebook.com) omogo─Źa uporabnikom, da se pove┼żejo in tako la┼żje komunicirajo z ostalimi ljudmi. Spletna stran ima po celem svetu ve─Ź kot 150 milijonov aktivnih uporabnikov. Je tudi najbolj priljubljena spletna stran za nalaganje fotografij - dnevno jih nalo┼żijo kar 14 milijonov.┬á Facebook je javno orodje, ki povezuje uporabnike po vsem svetu.┬á

 

 

Verjamemo, da je precej obiskovalcev na┼íe spletne strani registriranih na omenjeni spletni strani, zato vas pozivamo, da se priklju─Źite skupini* www.vuhred.net, kjer bomo posku┼íali biti ┼íe aktualnej┼íi s kraj┼íimi novi─Źkami in ┼íe ─Źim. Prav tako bomo na Facebooku sproti objavili vsakr┼íno posodobitev strani.

 

*Najla┼żje se skupini priklju─Źite tako, da v iskalnik na Facebook-u vpi┼íete www.vuhred.net, za vsak slu─Źaj pa prilagamo ┼íe direktno povezavo do skupine : www.tinyurl.com/vuhred (E-naslov je skraj┼ían - t.i. "kratek URL"

vuhred.net © 2008 - 2014 O strani - O avtorju